• Wekelijkse trainingen voor onze leden

  De trainingen gedurende het seizoen vinden alle woensdagen plaatst op de terreinen van KVV St-Denijs, Kleinkouterken te Sint-Denijs-Westrem. Aanvang stipt om 19:30h. Verzamelen aan de kleedkamers om 19:15h.
  Na de training kunnen we beschikken over de nodige kleedkamers en douches.
  Voor de aanvang van het seizoen wordt er speciaal getraind ter voorbereiding van de jaarlijkse fysische proeven.


 • Vrijkaarten voor voetbalwedstrijden

  Competitie: Voor de wedstrijden van 1ste en 2de nationale moet je aanvraag 72 uur voor de wedstrijd rechtstreeks bij de thuisspelende club worden ingediend. Stuur in bijlage een scan van uw scheidsrechterskaart.
  Consulteer de info en nodige e-mailadressen op de websites van de thuisclub. Het ticket is de dag van de wedstrijd ter plaatse af te halen. Dit geldt ook voor Europese wedstrijden.

  Beker van België: Sedert dit seizoen dien je ook voor wedstrijden van de Beker van België vanaf de 1/32ste finale, je aanvraag 72 uur voor de wedstrijd rechtstreeks bij de thuisspelende club in te dienen. Voor de finale moet je schriftelijke aanvraag worden ingediend bij de KBVB te Brussel.

  De Rode Duivels: Ook voor thuiswedstrijden van de Rode Duivels moet een schriftelijke aanvraag worden ingediend bij de KBVB te Brussel.


 • Vademecum van het Federaal Solidariteitsfonds

  Dit vademecum heeft tot doel de scheidsrechters in te lichten over de verzekeringen waarvan zij kunnen genieten in het kader van de K.B.V.B.
  Enkele praktische richtlijnen zijn voorzien, meer bepaald wat betreft de lichamelijke en stoffelijke schade geleden tijdens de uitvoering van hun taak.

  Neem kennis van de bepalingen in dit vademecum