Yves Verslycken houdt hoofdprijs in eigen rangen

De 9de Zoektocht van de KVSGG kan een succes genoemd worden. De zoektocht bracht heel wat mensen in beweging en de drang naar het vinden van de juiste oplossingen werd opnieuw een ware rage.

De organisatoren waren vooral blij met het feit dat voor de derde maal in negen jaar een scheidsrechter van de KVSGG met de eerste prijs ging lopen, nl. Yves Verslycken. Hartelijk proficiat Yves.

Ook de prijsuitreiking bleek een succes. De verzameling van de vele mooie prijzen maakte indruk. Zoals vorig jaar werden de besten beloond met de mooiste prijzen, maar ook de 9de, 19de, 29ste, 39ste enz... werden met een heel mooie extra prijs naar huis gestuurd. Ten slotte werd ook de laatste in het klassement niet vergeten en ook hij (zij) kreeg een aangename warme sportvest aangeboden van Coca-Cola voor de komende winterperiode.

...en ondertussen zijn de organisatoren gestart met de voorbereiding van jaargang 10 !

winnaars2009 winnaars2009 winnaars2009

'Hattrick' voor Carlos Van den Berghe

Editie 2010 van de fotozoektocht was een succes. De deelnemers vonden de prijzen uiterst waardevol en de 'diehards' vonden de zoektocht één van de betere die ze hadden meegemaakt. Volgens hen konden de organisatoren op geen enkele fout betrapt worden.

25 deelnemers gaven een foutloos antwoordformulier af. Carlos Van den Berghe werd 5de in de stand en het 1ste lid van de KVSGG (voor het derde jaar op rij al!). Blanche Verhelle (echtgenote van Marc Verlodt) werd 2de in de stand.

Diegenen die minder frequent aan zoektochten deelnamen, vonden het dit jaar een stuk moeilijker.De meesten waren er echter van overtuigd veel ervaring te hebben opgedaan zodat ze volgend jaar met betere wapens zouden kunnen wedijveren.

Andy en Jean-Pierre verwachten uw e-mails met uw persoonlijke commentaren.

De top 10 van dit jaar: 1. Paul Vanden Berghe, 2. Blanche Verhelle, 3. Luc Antheunis, 4. Kathy Haudenhuyse, 5. Carlos Van den Berghe, 6. Wim Lauwereys, 7. Maria Verhelle, 8. Sandrien Van den Berghe, 9. Benita Van Speybroeck, 10. Herwig Lauwereys.

winnaars2009 winnaars2009 winnaars2009

Elien De Bock wint in 2009

De editie 2009 is gewonnen door Elien De Bock. Zij beantwoordde alle fotovragen juist én benaderde het dichtst de schiftingsvraag. Carlos Van Den Berghe eindigde 11de en was daarmee, net als vorig jaar, de beste scheidsrechter.

Carlos Van Den Berghe beste ref in 2008

De vierde editie van de Fotozoektocht vond plaats in Astene (Deinze). De tocht leidde door mooie woonwijken, veel groen en enkele mooie landschappen. 101 deelnemers waagden hun kans. Winnaar werd Robert Verborgt; Carlos Van Den Berghe (7de) mocht met de prijs van 'Beste Ref' naar huis. We mogen met trots stellen dat de organisatie een perfect verloop kende, en dit dankzij de inzet van vele collega's en vrienden. Waarvoor dank!