NIEUWJAARSRECEPTIE

In naam van het voltallige bestuur van de KVSGG vzw nodigen wij jou en jouw partner met veel genoegen uit op onze nieuwjaarsreceptie van 18 januari 2019 vanaf 19:30h. De toost op het nieuwe jaar vindt plaats in het Sportpark Flora, Koestraat 1, 9820 Merelbeke.

We hebben dit jaar gekozen voor een nieuwe formule. Een erkende traiteur zal voor ons ter plaatse een heerlijke wokschotel bereiden (keuze tussen vlees en vis). Aangezien wij graag tijdig weten hoeveel personen wij moeten doorgeven aan de traiteur, vragen wij jullie vriendelijk om via secretaris Alex Verstraeten voor 11/01/2019 jouw aanwezigheid en die van jouw partner te bevestigen. De deelname voor de leden is volledig gratis. Voor de partners vragen wij een democratische bijdrage van € 10,00. Echter krijgt de partner voor dit bedrag een fles wijn aangeboden door de vriendenkring. Graag bij inschrijven jouw keuze doorgeven tussen witte of rode wijn. De bijdrage dient gestort te worden op ons rekeningnummer.

Ben je ingeschreven, maar ben je door omstandigheden verhinderd om aanwezig te zijn, dan verzoeken we je om ons te verwittigen van jouw/jullie afwezigheid. Ben je zonder verwittigen toch afwezig, dan zien wij ons genoodzaakt € 25,00 aan te rekenen voor de gemaakte kosten.

Wij wensen jullie en jullie familie alvast een schitterend en gezond 2019.