Seizoensafsluiter

Het seizoen 2018-2019 zit erop. We kunnen terugblikken op een mooi en leerrijk jaar. Om jullie te bedanken nodigen we jullie graag uit op onze seizoensafsluiter die plaatsvindt op vrijdag 21 juni 2019 om 20 uur in het zaaltje van Sportpark Flora, Koestraat 1, 9820 Merelbeke.

De seizoenafsluiter kan verschillende vormen aannemen. Hoe deze er precies uitziet, bepaal je zelf. Echter draait alles in het thema van een spelletjesavond. Een kaarting, kickertornooi, bingo, mens erger je niet,…? Je beslist zelf welk spel je graag wil spelen én brengt dit bijgevolg ook zelf mee. Een kickertafel zal uiteraard wel aanwezig zijn.

Van al dat spelen krijgt een mens honger. Ook hier denken we die avond aan. De vriendenkring verkoopt vers gemaakte Croque Monsieurs aan €2/stuk. Mag ik vragen om op voorhand jullie aanwezigheid te bevestigen en eventueel een tipje van de sluier te lichten over wat jullie precies willen spelen (zeker als je wil deelnemen aan het kickertornooi) Op deze manier kunnen er eventueel teams worden samengesteld, een wedstrijdschema worden opgemaakt en voldoende Croques worden voorzien.

Er rest mij jullie enkel nog ontzettend te bedanken voor het afgelopen seizoen.

Bedankt leden, bedankt beste vrienden!

We hopen jullie van harte te mogen verwelkomen!